EL NOSTRE COMPROMIS

logo oekotex
 
 
 
Servei i atenció immediata,
flexibilitat en producció i en terminis de lliurament,
qualitat amb control i certificacions.
 

Descarregar Certificat Oeko-tex

compromisoDissenyem i produïm solucions tècniques per al sector tèxtil industrial. El nostre coneixement i capacitat productiva ens permet oferir al mercat una alternativa de filats de qualitat.

La nostra filosofia es basa en la generació de relacions a llarg termini amb els nostres clients i per això ens esforcem cada dia en transmetre un servei i atenció immediata, flexibilitat en producció i en terminis de lliurament, així com una qualitat amb control i certificacions tan exigents com les europees.

 • Disseny de la solució
  Una vegada el nostre client es posa en contacte amb nosaltres, el nostre equip s'activa per generar la millor solució, considerant tant els aspectes tècnics i eficiència productiva. D'altra banda cal destacar que Fitlene compta també amb una àmplia varietat de fils que poden ser utilitzats pels seus clients a partir d'unes necessitats concretes, així com altres idees que es van incorporant de forma continuada.
 • Inici de processos
  El nostre equip tècnic comercial es posarà en contacte amb el client per afinar els diversos aspectes de la proposta i determinar clarament els detalls de la mateixa: les característiques específiques del producte, temps de producció, condicions logístiques i terminis de lliurament, així com les condicions comercials que puguin acordar.
 • Producció
  Els processos productius comporten diferents controls de qualitat i el seguiment continuat de les normatives concretes vinculades a les respectives certificacions dels nostres productes. Referent al procés productiu i temps d'execució, els nostres clients disposen de la informació relativa a les dates de finalització i lliurament del producte.
 • Transport i logística
  Ens adeqüem a les necessitats logístiques del nostre client. En cas que Fitlene sigui qui realitzi aquesta gestió, el client rebrà la informació relativa a tots els tràmits estimats d'enviament i lliurament. En tots els casos el nostre equip d'atenció i suport al client, realitza l'adequat seguiment sobre l'arribada en les condicions pactades prèviament.
 • Seguiment
  El nostre objectiu és que el procés continuï amb èxit i el nostre equip tècnic comercial seguirà atentament l'evolució del funcionament del producte un cop estigui sent utilitzat en els processos productius del client.


Des de Fitlene entenem i volem que les relacions comercials siguin especials i molt pròximes.

EL NOSTRE FUTUR S'UNEIX A L'ÈXIT DELS NOSTRES CLIENTS