Partnership

relatos solidarios fitlene
 
 
 
A Fitlene considerem que la tasca empresarial
ha de tenir en compte el seu entorn i comprometre's amb ell.

Estem fermament convençuts que la creació d'oportunitats perquè la gent pugui dur a terme un canvi positiu és part de ser una empresa responsable, és per això que destinem una part dels nostres beneficis als següents projectes socials:

LLIBRE SOLIDARI DE L'ESPORT

Un grup de periodistes esportius van decidir unir-se per fer el que més els agrada, escriure. Però no volien fer el mateix que fan cada dia en els seus respectius mitjans de comunicació, volien unir els seus esforços per escriure un llibre de caràcter solidari per poder ajudar amb el seu treball a les persones que més ho necessiten, en aquest cas els nens.

A més dels escriptors, l'obra compta sempre amb un padrí que posa rostre a la causa i diverses empreses patrocinadores. La primera edició es va publicar el 2005, apadrinada per Samuel Eto'o, i el projecte arriba enguany a la seva desena edició apadrinat per Gerard Piqué.

L'objectiu és recaptar fons amb la venda d'aquest llibre que cada any van destinats a una ONG diferent. Al llarg d'aquests nou anys, el llibre solidari de periodisme esportiu ja ha recaptat més de 400.000 euros. Fitlene hi col·labora des del 2011.

llibre solidari

XV edició del Llibre Solidari

Fitlene torna a participar com a patrocinador en la XV edició del Llibre Solidari, apadrinat aquest any pel porter del F.C.Barcelona Marc André Ter Stegen, en la qual els beneficis seran destinats a la fundació PARE MANEL.

fitlene

XIV edició del Llibre Solidari

De nou participem com a patrocinador en la XIV edició del Llibre Solidari, apadrinat aquest any per l'entrenador del F.C Barcelona Ernesto Valverde, en la qual els beneficis aniran destinats a l'entitat Proactiva Open Arms

llibre solidari

XIII edició del Llibre Solidari

Fitlene torna a participar com a patrocinador en la XIII edició del Llibre Solidari, apadrinat aquest any pel campió de Moto GP Marc Márquez, en la qual els beneficis aniran destinats a l'Associació Esclat (Associació pro persones amb paralisi cerebral).

fitlene

Acte d'obertura de la XII edició del Llibre Solidari

Fitlene torna a participar com a patrocinador en la XII edició del Llibre Solidari, apadrinat aquest any pel futbolista Luis Suarez, en la qual els beneficis aniran destinats a l'Associació de transtorns metabòlics hereditaris (PKU).

fitlene-mascherano

Acte d'obertura de la XI edició Llibre Solidari

Fitlene torna a participar com a patrocinador en la XI edició del Llibre Solidari, apadrinat aquest any pel futbolista Javier Macherano, en la qual els beneficis aniran destinats a la Fundació de la Sindrome de Rett.

fitlene-libro solidario

Acte de Tancament de la X edició del Llibre Solidari

La X edició del Llibre Solidari, a benefici de l´Institud Gutmann, s´ha tancat amb una recaptació de 50.700 € , el que suposa en les 10 edicions fetes, que les recaptacions destinades a vàries fundacions es de prop de 600.000 €.

 

libro solidario

ALDEAS INFANTILES
fitlene aldeas

Des d'aquest mes de desembre 2016 ens enorgullim de presentar que formem part com a empresa compromesa de Aldeas Infantiles ( plataformaaldeas.com ).

Anem a col·laborar d'una manera continuada en el temps, amb el manteniment i desenvolupament de les 26 Aldeas que des d'Aldeas Infantiles SOS d'Espanya impulsem a Espanya, Llatinoamèrica i Àfrica; i els diferents Programes i Dispositius annexos a les mateixes, que donen resposta a les creixents demandes socials en l'àrea d'infància i joventut en risc.

FUNDACIÓ PIMEC

 

Programa "Accelera el Creixement"

Fitlene va ser escollida, juntament amb 50 empreses més, per participar en el programa "Accelera el Creixement", organitzat per la Pimec i la diputació de Barcelona, amb la voluntad de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.

 

 

 

 

nadal solidari fitlene

 

Campanya "Nadal Solidari"

Cada any, la Fundació PIMEC realitza la campanya "Nadal Solidari" en la qual es recapten fons destinats a donar un millor Nadal a les persones empresàries i autònomes en situació d'atur.

 

 

 
 
 
 
ESPORT ADAPTAT

Patrocinem a Ismael García en els seus reptes i aventures de l'esport adaptat. Ismael té un 80% de discapacitat, a causa d'una paràlisi cerebral soferta en el part quan va néixer. Malgrat les moltes dificultats de l'entorn, Ismael és una persona que sempre ha lluitat per fer la seva vida el més normal possible, sense buscar cap tipus d'excusa en la seva condició i integrant-se en la societat d'una forma activa.

Entre diversos dels seus projectes de vida, va començar amb l'esport, com un element més de normalitat en les seves activitats. Els seus reptes són un autèntic ensenyament per a la resta dels humans, en veure com una persona pot adaptar-se a les circumstàncies, amb una actitud de lluita i superació.

area adaptada

Fa un temps, va descobrir en l'esport de la bicicleta, una passió que li permet desenvolupar totes les seves capacitats de superació alhora que gaudeix al màxim de l'esforç i d'aquest esport.

A Ismael li mou la passió per tot el que emprèn i ens vam voler unir al seu entusiasme, col·laborant perquè pogués adquirir la seva bicicleta adaptada i poder participar en diverses sortides a 'vies verdes' al llarg del territori i alguna que una altra, en vies i rutes d'Europa.

Va decidir superar el repte i es va marcar com a objectiu participar en la famosa carrera 'TITAN DESERT "que es va celebrar recentment al Marroc, una de les més dures carreres que es puguin fer avui dia amb bicicleta. Ho va aconseguir!! El premi, un somriure impagable. Ens explicava que tot i la duresa que presenta la cursa, sentir la sensació d'estar a la línia de sortida, va ser un dels moments més emocionants de la seva vida.